Neem contact op: +31 (0)475 480 593

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Brouwersstraat 2, Maasbracht

Woning ID : 6051AA2
Woonoppervlakte: 270 m2 Bouwjaar: 1962 Postcode: 6051 AA, Maasbracht
VERHUURD

Representatieve kantoor/winkelruimte, gelegen nabij het centrum van Maasbracht met een verhuurbaar vloeroppervlak van 270 m² en meerdere parkeermogelijkheden op eigen terrein. Het object is omstreeks 1962 gebouwd en in de loop der jaren gerenoveerd en verbouwd tot een kantoor. Het object bestaat uit twee bouwlagen opgetrokken uit metselwerk. Het object is gelegen op slechts enkele autominuten van de Rijksweg A2 (Maastricht/Eindhoven/Amsterdam). Aan de achterzijde van het object is op eigen terrein voldoende parkeergelegenheid. Daarnaast is er een extra parkeergelegenheid beschikbaar aan de openbare weg.

Het pand is geschikt als kantoor- en winkelruimte.

  • Aanvaarding: per direct
  • Huurovereenkomst: 5 jaren en 5 optiejaren.
  • Bankgarantie/waarborgsom: 2 maanden huur
  • Huurprijs: VERHUURD
Indeling: Soutterain: Separate entree aan achterzijde van het pand met opslag/kantoorruimte van ……. m² en tevens doorgang naar opslag/kantoorruimte   van ……… m². Aparte technische ruimte met CV-opstelling en vaste trap naar begane grond niveau. Begane grond: Via vaste entree v.v. dubbele deuren en trapopgang is de winkelruimte van m² bereikbaar. De winkelruimte is voorzien van balie en systeemplafond met lichtarmaturen en biedt een directe toegang tot de achtergelegen kantoorruimte van ….. m². Via de aangrenzende gang is zowel de achtergelegen kantoor/winkelruimte van … m² als ook de kluisruimte … m² v.v. stalen deur en de pantry bereikbaar met spoelbak, kookpit, en close-in boiler. Bereikbaarheid: Het object is gelegen op slechts enkele autominuten van de Rijksweg A2 (Maastricht/Eindhoven/Amsterdam). Parkeren: Aan de achterzijde van het object is op eigen terrein voldoende parkeergelegenheid. Daarnaast is er een extra parkeergelegenheid beschikbaar aan de openbare weg. Huurprijs: € 800,- per maand (excl. BTW) Voorschot servicekosten voor gas water en electra: n.v.t. Aanvaarding: Per direct. Huurtermijn: 5 jaar + 5 jaar. Zekerheidsstelling: Bankgarantie of een waarborgsom ter grootte van 2 maanden huur. Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs – indexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI – Alle Huishoudens (2000=100), gepubliceerd door het CBS (Centaal Bureau voor de Statistiek). Opleveringsniveau: Systeemplafonds met armaturen, kabelgoten, WKD’s en data- en telefoonaansluitingen. Algemeen: Mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken voor een bezichtiging, dan kunt u contact opnemen met de heer. J. Sangers van ons kantoor via telefoonnummer 0475 – 480 593 of via info@euregiomakelaardij.com.
Overdracht Status: Beschikbaar Huurprijs VERHUURDAanvaarding: Per direct BTW van toepassing: Nee Servicekosten: n.v.t. Bouwvorm Bouwvorm: Bestaande bouw Bouwjaar: 1962 Indeling Soort Object: Winkelruimte Totale vloeroppervlakte: 270 m² (soutterain 150 m² + begane grond 120 m²) Frontbreedte: 1300 cm Parkeergelegenheid: Parkeerplaatsen op eigen terrein. Diversen Locatie: Dorpskern Aantal lagen: 2 Woonruimte: Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen: Goed Onderhoud: buiten Goed Nevenbestemming: Kantoorruimte Afstand tot snelwegafrit: Op 1500 m tot 2000 m Afstand tot N.S. station: Op 500 m tot 1000 m Afstand tot winkelvoorzieningen: Op minder dan 500 m

Kaart object

6051 AA Maasbracht