Neem contact op: +31 (0)475 480 593

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Huurwoningen

26 woningen gevonden
 • Koop

  €389.000

  Contelmostraat 10, Ohé en Laak

  VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD – Dit ruime en vrijstaande landhuis met een royale tuin (perceelgrootte totaal 2.451 m2) is gelegen op een prachtige, rustige locatie aan de rand van Ohé en Laak.

  220 m2 6 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s) 1 Garage
  Meer info
 • Verkocht

  Smedenerf 37, Roermond

  VERKOCHT – Deze ruime en keurig onderhouden eengezinswoning is prachtig gelegen aan een groenvoorziening op een perceel van 162m2 middenin de gewilde en kindvriendelijke woonwijk “Hoogvonderen”.

  110 m2 4 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
  Meer info
 • Verkocht

  Schouwberg 19a, Roermond

  VERKOCHT – Karakteristiek vrijstaand woonhuis prima gelegen op een perceel van maar liefst 835m2 in de dorpskern Leeuwen met vrijstaande garage en bergschuur, ruime living, dichte keuken, bijkeuken, 4 slaapkamers, badkamer, mogelijkheid voor een dakterras en een diepe tuin met vrij uitzicht.

  120 m2 4 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s) 1 Garage
  Meer info
 • Verkocht

  Kasteel Wassenbergstraat 5, Roermond

  Deze verrassend ruime instapklare gezinswoning beschikt over een separate woonkeuken, een complete badkamer, 4 slaapkamers, een royale aangebouwde en volledig geïsoleerde kantoorruimte/leslokaal en een onderhoudsvrije tuin met vrijstaande berging.

  129 m2 4 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s) 1 Garage
  Meer info
 • Verkocht

  Ambachtsingel 30, Roermond

  Aan een rustige straat in de populaire woonwijk “Hoogvonderen” ligt deze nette 2-onder-1-kap woning met vrijstaande stenen garage met carport , vaste trap naar de zolder met de mogelijkheid voor een 4e slaapkamer, verzorgde tuin en een keurig niveau van afwerking.

  120 m2 4 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s) 1 Garage
  Meer info
 • Verkocht

  Konrad Adenauerstraat 3, Herten

  Instapklare tussengelegen eengezinswoning met lichte woonkamer, half open keuken, inpandige berging, bijkeuken, badkamer, 3 slaapkamers op de 1e verdieping alsmede een onderhoudsvriendelijke achtertuin met vrijstaand tuinhuis en een eigen achterom. De woning is prima geïsoleerd en voorzien van kunststof raamkozijnen met isolerende beglazing.

  85 m2 3 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
  Meer info
 • Verkocht

  €182.500

  Kasteel Horionstraat 42, Roermond

  Verrassend ruime (gezins)woning met onder andere 3 slaapkamers op de 1e verdieping, aparte stenen garage met oprit, geheel omheinde achtertuin en een luxe open keuken.

  110 m2 3 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s) 1 Garage
  Meer info
 • Verkocht

  €165.000

  Cornelis de Houtmanstraat 16, Roermond

  Deze halfvrijstaande eengezinswoning beschikt o.a. over een ruime woonkamer, 3 royale slaapkamers en een riante tuin van maar liefst 238 m². De woning is rustig gelegen in een zeer kindvriendelijke woonomgeving in de Roermondse kern Kitskensberg.

  100 m2 3 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s) 1 Garage
  Meer info
 • Verkocht

  Schout Kellenerstraat 139, Roermond

  Deze instapklare tussengelegen eengezinswoning verkeert in een prima staat van onderhoud en beschikt o.a. over een ruime woonkamer, moderne luxe keuken en 4 slaapkamers. De woning is rustig gelegen in een zeer kindvriendelijke woonomgeving in de Roermondse kern Maasniel.

  120 m2 4 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s)
  Meer info
 • Verkocht

  Pater Jac. Schreursweg 8, Heel

  Deze ruime (501m3), instapklare vrijstaand geschakelde eengezinswoning verkeert in een prima staat en beschikt o.a. over een sfeervolle lichte woonkamer, 3 slaapkamers, een uiterst royale tuin en de mogelijkheid voor een kantoor/winkel aan huis! De woning is gelegen in een zeer kindvriendelijke woonomgeving in Panheel.

  173 m2 3 Slaapkamer(s) 1 Badkamer(s) 1 Garage
  Meer info